Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Milyen esetekben lehet kiváló választás az autóbérlés?

Manapság a mindennapokban rengeteg olyan feladat hárulhat ránk, melyek elvégzése egyáltalán nem lehetséges vagy nagyon körülményes egy gépjármű nélkül, továbbá előfordulhatnak olyan eshetőségek is, amikor kényelmi szempontok miatt nem tudunk nélkülözni egy autót, vagy épp nem is akarunk. Összességében ahhoz, hogy gépjárműre legyen szükségünk, millió okunk lehet.

Persze ha nem rendelkezünk saját autóval, vagy az épp szervizben van, akkor kellemetlenségekbe ütközhetünk a mindennapok során, ugyanakkor, ha aktuális céljainknak nem megfelelő a jelenlegi gépjárművünk, akkor is felmerül a kérdés, hogy mit tehetünk. Ilyen esetekben például remek megoldás lehet az autóbérlés!

Persze, ha épp nyaralni készülünk és az autó műszakija le fog járni, nem fér el benne minden csomagunk, több férőhelyre van szükség, vagy csak nincs olyan műszaki állapotban, akkor nem érdemes azzal útnak indulnunk, a lehetőségek száma szintén kifogyhatatlan, ami biztos, hogy egy-egy alkalom miatt nem érdemes új autót beszereznünk, de mint mindenre, úgy erre is van megoldás.

Mindemellett manapság egyre többen tartózkodnak a gondolattól, hogy saját autót tartsanak fent, hiszen ennek mindennel együtt igen magasak lehetnek a költségei, melyeket akkor is fizetni kell, ha épp nem használjuk ki teljesen az autót, a téli-nyári átállás, klímatöltés, parkoló és a hasonló apróságok összeadva igen komoly összeget tesznek ki, ha egy évre számoljuk ki a dolgot. Pontosan ezért vannak, akik inkább az autókölcsönzést részesítik előnyben a saját autóval szemben, hiszen így csak arra az időszakra fizetnek, amikor ténylegesen használják az autót, ezzel minimalizálhatóak a felesleges, avagy járulékos kiadások. Tőlünk nyugatabbra ennek már van egy kialakult kultúrája, hazánkban viszont csak jelenleg kezd elterjedni ez a fajta látásmód. Hiszen ha a mindennapos munkába járás során meg vagyunk elégedve a tömegközlekedéssel, és csak hétvégén vagy épp egy-egy munkanapon van szükségünk egy gépjárműre, akkor az autókölcsönzés remek megoldás lehet, és hosszú távon sokkalta kifizetődőbb.

Az autókölcsönzés ugyanakkor nem csak anyagi vonzatában egy remek lehetőség, hanem a gyakorlati tényezők is mérvadóak, például, hogy ha más teljesítményű vagy kialakítású autóra van szükségünk, mint eddig, akkor olyat bérlünk, és sokkal változatosabb is, hiszen így garantáltan nem ununk rá ugyanarra az autóra.

Nem csak magánszemélyeknek hasznos lehetőség az autóbérlés, hanem cégek, vállalkozások számára is, hiszen akár az állandó bérlés is megoldható, valamint az időszakos igénybevétel is egy alternatíva, ha épp a jelenlegi géppark nem tud minden igényt kielégíteni. Persze itt is érvényesül az az elv, hogy csak és kizárólag a használati időtartam után fizetünk, a járulékos költségek nem minket terhelnek, ráadásul ugye minél hosszabb távra bérlünk autót, az egy napra jutó költségek annál alacsonyabbak, ahogy a magánszemélyek részére szóló bérleti szerződések esetében is.

Összességében akár magánszemélyként, akár cégként van szükségünk a budapesti autóbérlés lehetőségére, ez mindenképp megfontolandó választás, hiszen kifejezetten költséghatékony, minden esetben az igényeinkhez igazodik a jármű, melyet használunk, és összességében rengeteg terhet vehet le a vállukról ez a megoldás!

Ha szeretné az autóbérlést egy olyan cégre bízni, akikben garantáltan megbízhat, akkor a legjobb helyen jár! Cégünk mind az autó kínálatot, mind árainkat tekintve megfelel az aktuális trendeknek, tehát kínálatunkban mindent megtalálhat, amire csak szüksége van, és mindezt felettébb kedvező árakon! Ha egy profi, megbízható budapesti autókölcsönzőt keres, bízza ránk a feladatot, hiszen mind cégek, mind magánszemélyek részére remek ajánlataink vannak! Autóink mind kiváló műszaki állapotban vannak, igényes megjelenésűek, és nem utolsó sorban minden igényt képesek lefedni! Ha budapesti autókölcsönzőnket választja, garantáltan nem fog csalódni! Kérdéseivel és észrevételeivel kapcsolatban keressen fel minket a megadott elérhetőségeinken! Várjuk megkeresését! 

Mobil: +36 30 741 5109    Email: berelhetogepjarmuvek(kukac)gmail.com